Lokaal

Thousand Hills zoekt naar mogelijkheden om uit te reiken naar de lokale gemeenschap, door zowel individueel als gezamenlijk als kerkgemeenschap dienstbaar te zijn.

Kledingbank

Iedere eerste zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus) is de kerk geopend van 10:00- 12:00 uur voor een kop koffie, een goed gesprek en om kleding aan te bieden. Degene die iets nodig hebben, zijn van harte welkom om binnen te komen en passende kleding voor zichzelf en hun gezinnen uit te zoeken uit de grote collectie kleding en schoenen of om beddengoed en speelgoed mee te nemen. Neem een kop koffie, een snack, en de kans om even te kletsen terwijl je kleren uitzoekt die je past.

Facebook

Food Kitchen

Op de eerste vrijdag van de maand is de Voedselkeuken geopend vanaf 17:00 tot en met 20:00 uur voor iedereen die wat zin heeft in een warme maaltijd en goed gezelschap. We zouden het geweldig vinden om je daar te zien!!


Nationaal

ARC Nederland

Thousand Hills en onze Lead Pastor Sebastiaan van Wessem heeft samen met andere invloedrijke kerken een netwerk van kerken opgezet dat ernaar verlangt om Nederland te bereiken met het evangelie. ARC’s visie is om een samenwerkend netwerk van kerkplanters en kerkleiders te zijn, die bestaande kerken ondersteunt, begeleidt en toerust en helpt bij de start en groei van nieuwe leven-gevende kerken.

    ARC Nederland

    ARC international


Wereldwijd

Thousand Hills ondersteunt wereldwijd een aantal zendelingen en christelijke organisaties. Het is een voorrecht om deze zendelingen en organisaties te ondersteunen door gebed en financiële steun.

OneHope

Thousand Hills is partner van OneHope, een wereldwijde organisatie die kinderen en tieners bereikt met het woord van God.

De naam OneHope reflecteert het verlangen om het Levende Woord van God op een boeiende manier naar jongeren en kindern te brengen.

Jezus Christus is de enige hoop op de eeuwigheid en als we Hem presenteren aan de volgende generatie, worden levens getransformeerd.

We hebben het plan om in het jaar 2030 elk jong persoon in elk land ter wereld bereikt te hebben met de boodschap van het relevante evangelie.

    https://onehope.net

In 2015 heeft Thousand Hills het mede mogelijkhemaakt dat de Bible App fior Kids in het Nederlands is uitgekomen in Google Play en App store


Children's Cup

Children’s Cup is een partnerorganisatie van Thousand Hills. Children’s Cup is opgericht om gemeenschappen in zuidelijk Afrika de noodzakelijke voorzieningen te geven zoals voedsel, water en medische zorg, als ook om kinderen te ondersteunen met het opdoen van vaardigheden die nodig zijn om tot bloei te kunnen komen in het leven: opleiding, discipelschap en het leren van de economische beginselen. En als belangrijkste van allemaal, ze geven deze kinderen de kans om te leren over Christus.

    www.childrenscup.org


Annabelle Plaza

Filippijnen

Annabelle is geboren en opgegroeid in Surigao del Norte, Filippijnen en werkt al 22 jaar als zendelinge via YWAM in de Filippijnen. Ze heeft altijd een diep verlangen gehad om het evangelie te delen met inheemse bevolkingsgroepen. Kort geleden heeft God Annabelle geroepen om te gaan werken in een groot moslim land. Ze is op dit moment terug in de Filippijnen totdat ze een nieuw visum heeft. Je kunt via Facebook contact met haar opnemen.

Richard en Pita Zevenbergen

Brazilië

Pita en Richard Zevenbergen zijn sinds 2005 zendelingen in Brazilië. God heeft hen naar Brazilië geroepen om zendelingen te trainen en de Braziliaanse kerk op het hart te drukken om zendingswerk te verrichten. Richard is een toegewijd voorganger van de Braziliaanse Verenigde Pinkster en Evangeliegemeenten (Assemblies of God). Pita zorgt voor hun drie zonen, Rafael, Christoph en Michael, en geeft les in talen in de zendingsschool.

Lesgeven
Trainen
Studenten Ministerie
Lokale Kerk

Dorien Knight

Zuid Afrika

Dorien, die getrouwd is met Wesley, woont in Zuid-Afrika en werkt in een township in Paarl wat in de buurt ligt van Kaapstad. Dorien helpt jonge vrouwen die vastzitten in de netten van prostitutie. Dit project biedt zorg, geestelijke genezing, voedsel, plezier door filmavondjes en leert de vrouwen nieuwe vaardigheden. Dorien is ook betrokken bij het delen van het evangelie in een gevangenis in de buurt. Je kunt Dorien vinden op Facebook.

Zorg
Spirituele Gezondheid
Voeding
Lesgeven