Thousand Hills is een internationale, interdenomenationele multisite kerk in Hilversum en Huizen met een passie om God lief te hebben, mensen lief te hebben en levens te veranderen voor Jezus.

Thousand Hills is in 2006 begonnen met een kleine groep mensen. Door Gods genade zijn we nu uitgegroeid tot een van de grootste kerken in onze regio met locaties in Hilversum en Huizen. We zijn een levendige gemeenschap mensen van alle leeftijden, leefstijlen en culturele achtergronden. 

We zouden het geweldig vinden je zondag in een van de diensten te zien! Je kunt naar een van de fysieke locaties komen of ons live volgen via church online. Als je komt of inschakelt, zul je ontdekken dat we er volledig op gericht zijn jou te helpen in jouw geloofsreis. Onze hoop  is dat jij God beter zult kennen, vrijheid gaat vinden in je leven en dat je gaat ontdekken wat Gods unieke doel is voor jouw leven zodat je een verschil kunt maken in de wereld. 

Ik hoop je zondag te zien!

Sebastiaan van Wessem
Lead Pastor Thousand Hills

 


Ken God

ZONDAG DIENSTEN
Ons doel is je te helpen om een persoonlijke relatie met God te beginnen en verder te ontwikkelen. Onze zondagse diensten zijn erop gericht om je te helpen met de volgende stap in je reis met Jezus.

Vind Vrijheid

CONNECT GROUPS
Wij geloven dat echte levensverandering plaatsvindt in de context van authentieke relaties. Daarom zijn wij een kerk die bestaat uit Connect Groups. Onze Connect Groups komen regelmatig samen op verschillende locaties en bieden je een plek om te groeien en je leven te delen met anderen. Je kunt op onze website een connect group vinden die bij je past of naar het Welcome Centre te gaan.

Ontdek je Doel

NEXT STEPS
God heeft jou gemaakt met een doel. Ons Next Steps programma is erop gericht om je te helpen dat doel beter te begrijpen. We bespreken hoe je Jezus kunt volgen, de connectie met de kerk kunt maken en hoe je een verschil kunt maken. Next Steps vindt iedere maand plaats op drie opeenvolgende zondagen, beginnend met Stap Eén op de eerste zondag van de maand, om 19.30 bij onze campus. Je kunt op elk willekeurig moment instappen

Maak een verschil

DREAM TEAM
Wij geloven dat God ons allemaal roept om een verschil te maken. Door te helpen in het Dream Team kun jij een verschil maken in de levens van anderen. We helpen jou een plek te vinden waar je gebruik kunt maken van de gaven en talenten die God in jou heeft gelegd.


Op Zondag hebben we 3 diensten verdeelt over 2 locaties en via de livestream