Sebastiaan & Eva van Wessem

Sebastiaan & Eva van Wessem zitten sinds de start van Thousand Hills in 2006 in het leidersteam. Een jaar later werd Sebastiaan de Lead Pastor. Hun droom is altijd geweest om een levengevende kerk te leiden waar mensen met verschillende achtergronden genade, liefde, hoop en ruimhartigheid kunnen ervaren. Sebastiaan en Eva trouwden in 2003 en hebben een tweeling, Miles en William, die enorm veel levensdrang en energie hebben.

Sebastiaan van Wessem

LEAD PASTOR

Sebastiaan heeft een enorme passie voor de lokale kerk en het toerusten van christenen om een verschil te maken. Hij houdt van het onderwijs geven vanuit Gods Woord op een manier die voor zowel christenen als niet-christenen relevant is. Hij is ook deel van het leidersteam van een kerkplantingsnetwerk genaamd ARC Nederland. Sebastiaan doet aan CrossFitt en kookt in het weekend graag Indiaas of Surinaams eten.

Eva van Wessem

ASSOCIATE PASTOR

Eva vind het heerlijk om andere vrouwen te helpen om alles wat God voor hen heeft te omarmen en hun God-gegeven missie uit te leven, thuis, op het werk en in de kerk. Eva houdt van de vrije dagen die ze met haar man en kinderen heeft, koffie drinken met goede vrienden en foto’s maken.Joke Haaijer

EXECUTIVE PASTOR

Joke is onze Executive Pastor. Ze is gepassioneerd over leiderschapsontwikkeling en het versterken van de kerk. Ze houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Joke is getrouwd met Martijn en ze heeft twee dochters die allebei actief zijn in de bediening van de kerk.

Martijn Haaijer

ASSOCIATE PASTOR WORSHIP AND CREATIVE ARTS

Martijn is onze Worship & Creative Arts Pastor. Hij is gedreven om een omgeving te creëren waarin mensen God kunnen ontmoeten en Hem vol overgave te aanbidden. Hij houdt van muziek maken, koffie en quality time met zijn vrienden en familie.

Kari Vermunt

ASSOCIATE PASTOR THOUSAND HILLS KIDS / CAMPUS PASTOR

Kari is onze Kids Pastor en Campus Pastor voor de Huizen campus. Ze houdt van kinderen en houdt van God. Ze is heeft enorm veel passie voor de kerk en hoe we daadwerkelijk een verschil kunnen maken. Kari is getrouwd met Daniël en ze hebben vier kinderen. Ze geniet van tijd met haar familie, handwerk en wandelen op de hei.

David White

ASSOCIATE PASTOR

David is een van onze Associate Pastors en is verantwoordelijk voor de Connect Groups. Zijn passie is mensen helpen om Jezus te vinden. David is getrouwd met Margaret, die verantwoordelijk is voor Pastorale Zorg. Ze hebben drie kinderen en vier kleinkinderen. Hij geniet van tijd met zijn familie, reizen, fotografie en golf.

Joshua Jurjevich

ASSOCIATE PASTOR YOUTH AND YOUNG ADULTS

Joshua groeide op in Vlissingen, totdat hij naar de VS verhuisde toen hij zeven jaar oud was. Er groeide een verlangen in hem om terug te keren naar Nederland en daar God en de kerk te dienen. Joshua leidt Alive (Thousand Hills Youth & Young Adults) en werkt in de Thousand Hills College. Hij is een fanatiek Liverpool FC supporter en houdt van reizen naar nieuwe plekken en een kop koffie in een café.