Sebastiaan & Eva van Wessem

Sebastiaan & Eva van Wessem zitten sinds de start van Thousand Hills in 2006 in het leidersteam. Een jaar later werd Sebastiaan de Lead Pastor. Hun droom is altijd geweest om een levengevende kerk te leiden waar mensen met verschillende achtergronden genade, liefde, hoop en ruimhartigheid kunnen ervaren. Sebastiaan en Eva trouwden in 2003 en hebben een tweeling, Miles en William, die enorm veel levensdrang en energie hebben.

Sebastiaan van Wessem

LEAD PASTOR

Sebastiaan heeft een enorme passie voor de lokale kerk en het toerusten van christenen om een verschil te maken. Hij houdt van het onderwijs geven vanuit Gods Woord op een manier die voor zowel christenen als niet-christenen relevant is. Hij is ook deel van het leidersteam van een kerkplantingsnetwerk genaamd ARC Nederland. Sebastiaan doet aan CrossFitt en kookt in het weekend graag Indiaas of Surinaams eten.

Eva van Wessem

ASSOCIATE PASTOR

Eva vind het heerlijk om andere vrouwen te helpen om alles wat God voor hen heeft te omarmen en hun God-gegeven missie uit te leven, thuis, op het werk en in de kerk. Eva houdt van de vrije dagen die ze met haar man en kinderen heeft, koffie drinken met goede vrienden en foto’s maken.