Thousand Hills Kids: FUN, FAITH, FRIENDS

Het is onze missie om jouw kinderen te helpen om nieuwe vrienden te maken in de kerk, enorm veel plezier te hebben en te groeien in hun geloof.

Het Thousand Hills Kidsteam ontvangt alle ouders en kids via de Family Entrance. Daar kun je kennis maken met ons team en vertellen we je waar alle kidsruimtes zijn.

De kinderen worden ingecheckt via een computersysteem, zodat we precies weten welke kinderen er zijn en bij wie ze horen.

De kinderen beginnen gelijk in hun eigen ruimtes. Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat er alle tijd is om je voor te stellen aan ons team.

Bij de MINI’S willen wij de jonge kinderen van onze kerk een veilige en gezonde omgeving bieden. We zorgen voor een veilige plek om te spelen en we dragen zorg voor een vertrouwde omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd voelen.

Kinderen zijn kostbaar voor God en voor ons. We beseffen ons dat u als ouder, de zorg van je kind(eren) aan ons toevertrouwd. Het is onze bijzondere taak om de kinderen een fijne tijd te geven terwijl hun ouders de dienst in de grote zaal volgen. We bieden een gestructureerde voorspelbare omgeving met b.v. een vast ochtendritme. We proberen te zorgen voor zoveel mogelijk bekende gezichten. Een kind dat zich veilig voelt, voelt zich goed en heeft het naar zijn zin.

Tijdens de diensten zorgen we dat de kinderen iets te eten en te drinken krijgen. We verschonen luiers wanneer nodig. Het is fijn als uw kind zijn eigen tasje meeneemt met luiers en wat eten/drinken. Als u naar de 2e dienst komt in Hilversum dan kunt u ook lunch meegeven. Wilt u ervoor zorgen dat alles gelabeld is met de naam van uw kind?
Onze oudste groep heet HEROES: en dat zijn ze ook! Wat een geweldige leeftijd hebben deze kids, wat een verschil kunnen ze maken en wat een mooie diverse talenten hebben ze gekregen om te gebruiken! We vinden het heel belangrijk dat iedereen zich geaccepteerd en gezien voelt op zondag.

Iedere zondag beginnen we eerst in de 'Large Group'. Daar hebben ze eerst de tijd om spelletjes te spelen rustig een stipboek te lezen en nog veel meer. Daarna beginnen we met het programma. Twee keer per maand is er Kids Worship* met onze eigen band! Tijdens de 'Large Group'-tijd gaan we ontdekken wat er in de Bijbel staat en wat dit betekent voor ons leven. En wie weet is er deze week wel weer een challenge waar ze aan mee kunnen doen.

Hierna splitsen we op in 'Small Groups' van verschillende leeftijden. Dan kunnen ze nog even rustig doorpraten met de leiders, bidden, een knutselwerkje maken of een spel spelen.

Aan het eind komen we weer met alle kinderen bij elkaar en is er een lekkere snack en wat drinken. Ouders kunnen nog rustig een kopje koffie drinken, want de kinderen vermaken zich vaak prima!

Tijdens de 2e dienst in Hilversum, is het programma tweetalig (Engels/Nederlands). De andere diensten is het kidswerk in het Nederlands.

*We hebben een Spotify playlist zodat de kinderen vast wat songs kunnen oefenen thuis.
Onze jongerenbeweging heet ALIVE. Ze komen samen in Connect Groepen en elke derde vrijdag van de maand is er een ALIVE Night om 19.30 uur in de Hilversum campus.

Welkom Thuis

Benieuwd naar onze kerkdiensten bij Thousand Hills? Weet dat je altijd welkom bent om te komen. Wij hopen dat je je thuis zult voelen en dat je een ontmoeting met God zult hebben.

Plan je bezoek