Onze diensten zijn een mix van aanbidding, gebed en een boodschap die relevant is voor jouw leven. In Thousand Hills zul je mensen ontmoeten van alle leeftijden en van verschillende achtergronden. De dienst duurt ongeveer 75 minuten en na afloop nodigen we je uit voor een kop koffie of thee. 

Gebed

Thousand Hills is gebouwd op gebed. Je kunt een online gebedsverzoek indienen of dit op de Welkom Thuis-kaart schrijven, een briefje aan het kruis pinnen of tijdens de responstijd na de preek naaar een van de gebedsteams te gaan.

Worship

Ons verlangen is dat je God op een krachtige manier zal ervaren in Thousand Hills. Tijdens onze diensten zingen we ongeveer zes liederen, geleid door ons worship team. We kiezen voor een stijl van aanbidding die echt, inspirerend en relevant is voor vandaag de dag.

Kinderen

Ons Kids team staat klaar om je kinderen te verwelkomen voor een leuk programma met de Mini’s (0 jaar - groep 1) en de Heroes (groep 2 - 12 jaar). Ze beleven een gaaf programma met worship, een verhaal en activiteiten in kleine groepen. Je kunt ze bij aankomst registreren.

Jongeren en Jong Volwassenen

Onze jongerenbeweging heet ALIVE (13-25 jaar). Ze komen samen in Connect Groups en elke derde vrijdag van de maand is er een ALIVE Night om 19.30 uur in de Hilversum campus.

Welkom Thuis

Benieuwd naar onze kerkdiensten bij Thousand Hills? Weet dat je altijd welkom bent om te komen. Wij hopen dat je je thuis zult voelen en dat je een ontmoeting met God zult hebben.

Plan je bezoek


Livestream

Je kunt naar een van de fysieke locaties komen of ons live volgen via church online. Als je komt of inschakelt, zul je ontdekken dat we er volledig op gericht zijn jou te helpen in jouw geloofsreis.