Nieuwe Locatie

Nieuwe locatie
Vanaf 17 juni 2018 zal Thousand Hills Huizen gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. We verlaten de Huizermaatschool en zullen de zondagse diensten houden in de Prinses Irene Muziekvereniging, IJsselmeerstraat 5A in Huizen. We zien enorm uit naar deze verhuizing en alles wat God gaat doen op deze nieuwe locatie.

Thousand Hills Huizen

We zijn gestart in 2015 met het planten van een kerk naast Thousand Hills Hilversum. 

De locatie Huizen wordt verzorgt door een groep toegewijde mensen met verschillende achtergronden, die een spirituele thuisbasis willen vormen en het brengen van het Goede Nieuws van Jezus Christus. 

Kerkdiensten Thousand Hills Huizen

Thousand Hills is een moderne, leven-gevende kerk. De kerkdiensten zijn een mix van aanbidding, gebed en een boodschap die relevant is voor jouw leven. In Thousand Hills zul je mensen ontmoeten van verschillende leeftijden en van verschillende achtergronden. De dienst duurt ongeveer 75 minuten en na afloop nodigen we je uit voor een kop koffie of thee.

We vinden het belangrijk dat jouw kinderen ook een geweldige ervaring hebben op zondag ochtend. Thousand Hills Kids richt zich erop dat jouw kinderen plezier hebben, leren over het geloof en nieuwe vriendjes maken.

15 minuten voor aanvang van de dienst kun je je kinderen al laten registreren bij de Kids Check-in desk. Hier kun je ook alle vragen stellen die je misschien hebt over het kinderprogramma. De registratie van kinderen helpt ons om de voornaam van je kind te kennen, en het draagt ook bij aan het creëren van een veilige omgeving voor ieder kind.

Op deze locatie:

We hebben een vaardig team van mensen welke goed kunnen zorgen voor uw kinderen in een veilige en schone omgeving.
Deze groep heeft elke 2e en 4e Zondag van de maand Kids Worships! Iedere andere Zondag, beginnen de kinderen in de grote zaal. Na de eerste twee lideren gaan ze naar hun eigen programma.

Plan een bezoek

Wil je een keer langskomen bij een van onze diensten in Thousand Hills? Weet dat je altijd welkom bent en dat we hopen dat je je gelijk thuis voelt! We willen je graag ontmoeten na de dienst in het Welkomst Centrum.

Voel je vrij om het contactformulier op deze pagina in te vullen als je meer informatie wilt, hulp wilt of nodig hebt, of voor andere vragen.

NEDERLANDSE DIENST

  Zondag 10:30 uur

    IJsselmeerstraat 5a, Huizen

Plan route op Google Maps

Open in Waze (mobile only)

In Huizen hebben we alleen een Nederlands dienst. Als je naar een Engelse dienst wilt, nodigen we je uit op onze locatie in Hilversum

Sebastiaan & Eva van Wessem

Sebastiaan & Eva van Wessem zitten sinds de start van Thousand Hills in 2006 in het leidersteam. Een jaar later werd Sebastiaan de Lead Pastor. Hun droom is altijd geweest om een levengevende kerk te leiden waar mensen met verschillende achtergronden genade, liefde, hoop en ruimhartigheid kunnen ervaren. Sebastiaan en Eva trouwden in 2003 en hebben een tweeling, Miles en William, die enorm veel levensdrang en energie hebben.