Thousand Hills Hilversum

Thousand Hills Hilversum is in 2006 gestart en is onze eerste locatie. Het is begonnen als een kerk met alleen Engelse diensten en dit trok vele internationale en nationale mensen welke zochten naar een eigentijdse, levend-gevende kerk. Op dit moment hebben we diensten zowel in het Nederlands als Engels, waardoor het een zeer divers publiek trekt. 

Kerkdiensten bij Thousand Hills Hilversum

Onze kerkdiensten zijn een mix van aanbidding, gebed en een boodschap die relevant is voor jouw leven. In Thousand Hills zul je mensen ontmoeten van verschillende leeftijden en van verschillende achtergronden. De dienst duurt ongeveer 75 minuten en na afloop nodigen we je uit voor een kop koffie of thee.

We vinden het belangrijk dat jouw kinderen ook een geweldige ervaring hebben op zondag ochtend. Thousand Hills Kids richt zich erop dat jouw kinderen plezier hebben, leren over het geloof en nieuwe vriendjes maken. 

15 minuten voor aanvang van de dienst kun je je kinderen al laten registreren bij de Kids Check-in desk. Hier kun je ook alle vragen stellen die je misschien hebt over het kinderprogramma. De registratie van kinderen helpt ons om de voornaam van je kind te kennen, en het draagt ook bij aan het creëren van een veilige omgeving voor ieder kind.

Op deze locatie:

We hebben een vaardig team van mensen welke goed kunnen zorgen voor uw kinderen in een veilige en schone omgeving.
Deze groep heeft elke 2e en 4e Zondag van de maand Kids Worships! Iedere andere Zondag, beginnen de kinderen in de grote zaal. Na de eerste twee lideren gaan ze naar hun eigen programma.
Deze groep heeft iedere 1e, 3e en 5e zondag van de maand een eigen programma.

Plan een bezoek

Wil je een keer langskomen bij een van onze diensten in Thousand Hills? Weet dat je altijd welkom bent en dat we hopen dat je je gelijk thuis voelt! We willen je graag ontmoeten na de dienst in het Welkomst Centrum.

Voel je vrij om het contactformulier op deze pagina in te vullen als je meer informatie wilt, hulp wilt of nodig hebt, of voor andere vragen.

 

Sebastiaan & Eva van Wessem

Sebastiaan & Eva van Wessem zitten sinds de start van Thousand Hills in 2006 in het leidersteam. Een jaar later werd Sebastiaan de Lead Pastor. Hun droom is altijd geweest om een levengevende kerk te leiden waar mensen met verschillende achtergronden genade, liefde, hoop en ruimhartigheid kunnen ervaren.

NEDERLANDS DIENST

  Zondag 09:30 uur

     Neuweg 148, Hilversum

Plan route op Google maps

Open in Waze (mobile only)

ENGELSE DIENST

  Zondag 11:30 uur

     Neuweg 148, Hilversum

Plan route op Google maps

Open in Waze (mobile only)

Allebei onze kerkdiensten kunnen wereldwijd gevolgd worden via onze livestream.