Wij zijn SHE: vrouwen uit alle lagen van het leven, gekend door God, veranderd door verbondenheid met elkaar, zeker in onze bestemming, vol passie om een verschil te maken.

 

Met onze events willen we vrouwen samenbrengen, inspireren en versterken in hun geloof en leven. Door onze Connect Groepen nodigen we vrouwen uit om zichzelf open te stellen voor elkaar, vriendschap, leiderschap en geestelijke groei.

AANKOMENDE EVENTS

19 JUNI (dinsdag), 19.30
SHE knows who she is

Wat maakt dat jij jij bent? Welke woorden omschrijven jou en wie of wat bepaalt wie je bent? Wat heeft al dit te maken met onze rollen en relaties? Wat zegt de Bijbel over de basis van wie je werkelijk bent?
Kom naar de volgende SHE Night, met aanbidding, inspiratie, gezelligheid en vriendschap.

23 november (vrijdag)

Meer details volgen snel, zet deze datum vast in je agenda!

 CONNECT GROUPS

Door het jaar heen, tijdens drie semesters, ontmoeten velen van ons elkaar regelmatig in kleine groepen. Onze vrouwen Connect Groups zijn er voor vriendschap, groei en samenzijn. In deze groepen delen we onze levens, onze angsten, bidden we voor elkaar en moedigen we elkaar aan.

We weten dat het misschien eng is om je bij een groep (die je niet kent) aan te sluiten. Toch moedigen we je aan om die stap te maken, om je te registeren voor een groep en je hart te openen voor andere vrouwen. Check de groeppagina en zoek op categorie “women”