Wil je een verschil maken in de wereld?

Het is Gods bedoeling dat wij allemaal een verschil in het leven van anderen maken. Hij heeft ons uniek gemaakt en wil iedereen gebruiken! We geloven dat God de lokale kerk heeft gekozen als Zijn instrument om de wereld te bereiken. Als we echt een verschil willen maken, moeten we een plek vinden om binnen onze lokale kerk te dienen.

Kom bij een team!

Door Next Steps helpen we je om een plek te vinden om te dienen in het zogeheten Dream Team, een plek die past bij de manier waarop God je heeft geschapen. We noemen dit jouw ‘sweet spot’. Hier is een overzicht van waar je zou kunnen beginnen met dienen in Thousand Hills:

Administratie

Gebruik je talenten op het gebied van accountancy, organisatie, boekhouding, onderhoud van de database, administratie en overall ondersteuning op kantoor om te helpen Thousand Hills soepel te laten functioneren.

Central Support

Audio, Video & Creative Arts:

Gebruik jouw multi-media talenten om het Goede Nieuws op verschillende manieren uit te dragen voor een geweldige kerk ervaring! Gebruik of ontwikkel jouw talenten als cameraman/vrouw, geluidstechnicus, video producent, licht technicus of je basis computervaardigheden om bij te dragen aan een geweldige kerk ervaring! Je kunt ook helpen met het voorbereiden van verschillende communicatiematerialen (boekjes, bulletins, etc.)

Zondag

BHV / First Responders:

Veiligheid voor alles! Dit team is ervoor om de veiligheid van alle Thousand Hills bezoekers te bewaken op het gebied van gezondheid en EHBO.

Zondag

Church Online

Thousand Hills reikt ook uit naar diegenen die niet naar de kerk kunnen komen, naar hen die nieuwsgierig zijn naar onze kerk en naar hen die de boodschap vanaf een andere locatie willen bekijken. Kom bij het team en zorg voor een volledige dienst voor diegenen die deel uitmaken van onze kerk op afstand.

Zondag

Schoonmaak & Onderhoud

Dit team zorgt ervoor dat ons kerkgebouw schoon en klaar om te gebruiken is en maken het een warme en verwelkomende plek.

Central Support

Communicatie & Website

Gebruik je taal, communicatie, web of ontwerp talenten om de boodschap van Thousand Hills zowel intern als extern te verspreiden. Je kunt ook helpen met het voorbereiden van verschillende communicatiematerialen (boekjes, bulletins, etc.)

Central Support

Connect Groep Leiderschap

Wij geloven dat echte levensverandering plaatsvindt in de context van relaties! Als Connect Group leider, heb je een geweldige mogelijkheid om contact te maken met anderen en samen te groeien in jullie relatie met God.

Evenementen

Help met de organisatie van evenement binnen de kerk, concerten, conferenties en andere activiteiten.

Central Support

IT

Je kunt je kennis op het gebied van IT gebruiken om God en zijn kerk te dienen door het ontwikkelen en onderhouden van de IT infrastructuur die nodig is voor de computers, server, netwerk en andere systemen.

Central Support

Hospitality

Dit team zorgt ervoor dat iedereen die binnen loopt zich welkom voelt in Gods huis. Een glimlach kan een groot verschil maken! Het Hospitality team zorgt voor het welkom, haalt de collecte op, bereid het avondmaal voor, deelt de bulletins uit, maakt contact met nieuwe mensen en serveert een heerlijk kopje koffie.

Zondag

Legacy Team

De Bijbel leert ons dat sommige mensen de “gave van geven” hebben. Het Legacy Team is een groep mannen en vrouwen die zich geroepen voelen door God om flink boven hun tienden te geven. Wij helpen ze om de visie achter de fondsen te begrijpen, we vragen om advies over het werven van fondsen en dagen ze uit om anderen te helpen God te dienen met hun (financiële) middelen.

Central Support

Pastorale Zorg

Dit team van ervaren en enthousiaste Christenen bieden hulp en zorg voor hen in nood door te luisteren, te bidden en te bemoedigen door de begeleiding en de kracht van de Heilige Geest waardoor het mogelijk wordt vrijheid in Christus te vinden en het verleden achter te laten. (De leden van het Spiritual Care team worden zorgvuldig geselecteerd door de leiders van dit team en worden uitgebreid getraind en opgeleid.)

Central Support

Thousand Hills Kids

Thousand Hills is een kerk voor jong en oud en wat er in Kids Church gebeurt is net zo belangrijk als wat er in de kerkzaal gebeurt! Dit team creëert een omgeving waar kinderen wordt geleerd over de liefde van Jezus. Door aanbidding, video’s, toneelstukjes, kleine groepen, begroetingen, spelletjes en nog veel meer. Dit team investeert bewust in de levens van onze kinderen.

Zondag

Vertaling

Leden van het vertaalteam gebruiken hun gaven om materiaal voor de preken, bulletins, website, flyers en andere materialen te vertalen van het Engels naar het Nederlands of andersom. Ook verzorgen ze voor live vertaling vanaf het podium tijdens de diensten en andere evenementen.

Central Support

Worship

Je muzikale talenten gebruiken om God te aanbidden en mensen naar een echte ontmoeting met de levende God te begeleiden is het grootste voorrecht dat iedere musicus of zanger ooit zal hebben! Het Thousand Hills Worship team is altijd op zoek naar nieuwe mensen en is altijd open voor audities.

Zondag