Wil je verder groeien in een specifiek gebied in je leven zoals: de basis van het christelijk geloof, vrijheid vinden, huwelijk, ouderschap of financien?

Binnen onze Connect Groups systeem bieden we een aantal verschillende cursussen aan die je hierbij verder zullen helpen


Veel mensen vragen zich af: Waarom ben ik hier? Wat is de zin van het leven? Is er meer? Is er een God?

Misschien kom je al je hele leven in de kerk, maar heb je het christelijk geloof nooit echt begrepen. Of misschien heb je helemaal geen gelovige achtergrond, maar ben je op zoek naar meer in het leven.

Deze cursus is voor jou! Door de Alpha cursus geven we je de mogelijkheid om kennis te maken met het christelijk geloof en een nieuwe richting te vinden voor je leven.

Alpha wordt gegeven op 10 dinsdagavonden en 1 weekend. Iedere avond begint met een maaltijd.

Meld je aan voor de volgende Alpha cursus

Door de Alpha cursus kun je op een informele en relaxte manier kennismaken met het christelijk geloof. Dit doe je samen met nog 8-10 anderen. De cursus is informatief, gezellig en iedere avond begint met een maaltijd. Het is een dynamische cursus die je hele leven kan veranderen. De Alpha cursus is al door meer dan 30 miljoen mensen ter wereld gevolgd in 169 landen. De cursus gaat in op alle centrale thema's in het christelijk geloof zoals "Wie is Jezus?", "Waarom zou ik de Bijbel lezen?" en "Geneest God ook vandaag nog?" Deze cursus wordt door iedere christelijke denominatie ondersteunt. Het is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven, nieuwkomers in de kerk en mensen die graag meer over het geloof willen weten. Of je nu een vaste bezoeker van Thousand Hills bent of niet, je bent van harte welkom bij de Alpha cursus!

Wil je weten hoe jij en je partner samen oud kunnen worden? Of je nu net pas bent begonnen met daten of als je al een trouwdatum heb gekozen, waarom neem je niet wat tijd om je relatie, je dromen, je hoop en verwachtingen van dichterbij te bekijken?

De Pre-Marriage Course helpt je om een goede basis te leggen onder je relatie. In vijf avonden zullen jij en je partner samen met de trainer bespreken wat echt belangrijk is in je relatie.


De Marriage Course is voor elk stel dat getrouwd is of samenwoont en die op zoek zijn naar versterking van hun relatie. Sommige stellen volgen de cursus om in hun relatie te investeren, anderen hebben urgentere hulp nodig.

In elk geval biedt de cursus praktische ideeën en handvatten voor het leven aan om jou en je partner te helpen jullie onderlinge contact te verdiepen, het vuur weer aan te wakkeren en je relatie sterk te houden gedurende de jaren die nog voor je liggen.


De Parenting Course leert je om ideeën en handvatten op te pikken voor een gezonde en God-erende opvoeding van jouw kinderen en tieners.

Tijdens de cursus behandelen we vragen zoals:
-Hoe kunnen mijn kinderen Gods liefde leren kennen?
-Hoe kan ik grenzen stellen voor mijn tieners?
-Hoe kan ik ze helpen hun emotionele gezondheid te ontwikkelen?
-Hoe kan ik ze helpen bij het maken van juiste keuzes?


De Freedom In Christ (Vrijheid in Christus) cursus helpt je de waarheid te ontdekken over wie je bent in Christus, zodat je kunt groeien naar geestelijke volwassenheid als een volgeling van Jezus. Door deze cursus zul je persoonlijke en geestelijke problemen oplossen en begeleid worden naar een plek van innerlijke genezing.

Op deze manier kun je levend en vrij worden in Christus, door oprechte bekering, vergeving en geloof in God. Dit zorgt ervoor dat je kan groeien en een discipel van God wordt die een echte impact kan maken in de kerk en in de wereld.

Vrijheid in Christus wordt gegeven op 12 zondagavonden.

Meld je nu aan voor de volgende Vrijheid in Christus cursus.

Testimonials