Awakening Conference

De afgelopen jaren heeft Thousand Hills de Awakening Conference georganiseerd als afsluiting van de 21 dagen van gebed en vasten. Elk jaar ervaren we REVIVAL terwijl de Heer ons bewust maakt van zijn krachtige aanwezigheid. Vele levens zijn getransformeerd voor de glorie van de Koning!

De datums voor de 2020-editie zijn 7 en 8 februari.

Het thema van de conferentie zal zijn: “Habitat for Wholeness” Bevestigde gastsprekers zijn Ps Bryan Schwartz uit Jacksonville, Florida. Deze voormalige professionele American Football-speler was de vorige keer ook bij ons. De eerste keer op de Awakening Conference is Ps Dixon Changara, die toezicht houdt op Celebration Church Zimbabwe met 18 locaties. Meer gastsprekers worden binnenkort aangekondigd!

Dus waarom het thema Habitat for Wholeness? Planten en bomen groeien. Sommigen produceren zelfs fruit. Je hoeft er niet veel aan te doen, behalve ervoor zorgen dat er vruchtbare grond en voldoende water is.

In ons geestelijke leven is het hetzelfde. Wil je groeien in je relatie met God? Wil je de heelheid (shalom) ervaren die God voor je leven heeft? Dan moet je ervoor zorgen dat je in de juiste grond wordt geplant, een grond die vruchtbaar wordt gemaakt door het Woord van God, de Heilige Geest, een gezond kerkgezin, gebed en nog een aantal andere dingen.

Geef 2020 de beste start die je maar kunt wensen en doe mee met Awakening Conference!

Meer details

Awakening Leadership Day 2020

Awakening Leadership Day 2020

februari 7, 2020 @ 10:00 - 16:00
Gratis
Awakening Conference 2020

Awakening Conference

februari 7, 2020 - februari 8, 2020
€10
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.